De basis van een mooie tuin waar u rustig kunt vertoeven, is een goed ontwerp.
Ons team binnen Green-ID heeft ervaring in het omtoveren van tuinen tot een oase van rust.
Wij zijn er ons goed van bewust dat smaken verschillen. Daarom gaan wij mee in uw fantasie en proberen deze zoveel mogelijk naar voor te brengen in het ontwerp.

Voor ons bestaan er geen grenzen, we durven ieder concept aan. Van een Engelse tot een mediterraanse tuin, prairi- of jungletuin. Van inheems tot exotisch, van courante planten, tot vergeten of onbekende planten.

 

De ontwerpen die wij maken dragen we nauw aan het hart, elke plant krijgt zijn juiste plaats in de tuin zodoende de sfeer creëren waar u naar zoekt. Afhankelijk van het type project, komen wij ook graag langs om de omgeving op te nemen, gaande van de samenhang met uw woning/terras, bestaande beplanting, tot de exacte posities van de zonsopgang- en ondergang.

Wij weten uit ervaring dat het niet makkelijk is om te weten wat u met de tuin kan doen, wij kunnen helpen bij de creatie en zelfs renovatie van uw tuin. Door onze ervaring en opleiding zien wij al snel in wat waar mogelijk is om tot stand te brengen en met welke planning

Na het ontwerp volgt natuurlijk de uitvoering. Belangrijk is dat dit gebeurt door iemand die dicht bij het ontwerp staat en het volledig begrijpt. We begeleiden u als klant dan ook graag bij de uitvoering van de werken. Indien gewenst, kunnen we ook instaan voor de gedeeltelijke of volledige aanleg van uw project..

Nieuwsgierig geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen neem gerust contact met ons op.